Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kiket nem kedvelünk

 

Konformisták:

(EMBER! MI EZ ?! o.O ) – ezen szót kevesen használják, nekem már régóta megvan a jelentése, (életszakaszaimban más-más néven hívtam őket), mire megtaláltam egy Goth honlapon a pontos kifejezést. Azok az emberek tartoznak ide, akiknek nincs saját véleményük, vagy annak ellenére is behódolnak a normáknak. Esztelenül mennek a többi ember után, nem lázadnak, nincs stílusuk, csak követik a többi majmot. Amivel nincsenek másképp se az alkeszségben, se az ostoba felfogásukban, se úgy mond… semmiben. Aki pedig nem áll be a sorba azt keményen megvetik. (Éppen ezért a tág értelmezésbe olykor idesorolják az átlagembereket is.) Tulajdonképpen ez az a csoport, ami ellen lázadunk.

 

Pózerek:

csak divatból néznek úgy ki emonak, legelső amin lebukhatnak hogy „emos” –nak mondják magukat. De ha már ezt meg is tanulta, akkor 1 beszélgetésből egyértelműen rájön az ember hogy valaki valóban az e vagy sem. Egyébként a pózerség nem újkeletű dolog, már a Punkoknál is megtalálható jelenségről van szó, (vagy más stílusban is). Nálunk a számuk igen nagy, de (szerencsére)  egyre csökken, ahogy megy kifele a divatból. (Egyszer egy ilyen rám is írt, és elkezdett oktatni hogy hogyan kell öltözni, meg hogy mindig depizni kell meg stb… -.-”)

 

(A fenti kettőre egyszerre hozva példát: jelen pil ilyenek a swag yolok / páwák, ami nem stílus csak a ”divat” követése. Nekem is volt nem 1 olyan osztálytársam akik, mikor az emo volt a divat, akkor nekik is olyan hajuk volt. Most pedig falat lehetne festeni a kefe hajukkal.)

 

Antiemok:

lehetnek konformisták, Goth –ok, skinhead -ek, vagy bárki más. Egy köti össze őket, utálják az emokat. Vagy is egyenesen halálba kívánnának minket. Persze valahol igazuk van, annyiban ha egy időben nem válik divattá az emo, akkor most ők sem lennének, (ahogy antigoth –ok sincsenek). Így a megvetettséget és kitaszítottságot főképp a pózereknek és ezen korszaknak köszönhetjük. Az évek során pedig, (sok gyötrés mellett) sok antiemo kreálmány is született. De talán ez a legdurvább:

 

Antiemo vers:

Jaj de szép vagy abban
A Hello Kittys szarban
Mily szép a félrenyírt hajad
Pont úgy nézel ki, mintha lehánytad volna magad

A világfájdalmat jelzi a kinézeted?
Tizennégy évesen ehhez sok közöd lehet
Hisz szüleid mindent megadnak neked
Küzdened még soha semmiért nem kellett

De nem baj, bújj csak a sarokba sírni
Hisz számotokra úgyis ez a trendi
Vagy fiú létedre csókolgass egy másik srácot
Úgyis erre élveznek el az EMO lányok

Egy dolog van, amiben egyetértek veled
Szerintem klassz dolog, ha felvágod az ered

Legalább egy patkánnyal kevesebb
A Föld máris sokkal jobb hely lett

Nem tudom, mi a franc van veled
Miért nem tudod élvezni az életet?
Miért kell úgy kinéznie minden 2. lánynak,
Hogyha ránézek máris sugárba hányjak

Érzelmes vagy, ezt mondod magadról
De faszt se tudsz az érzelmek széles skálájáról
Számodra csak a bú, a bánat marad
Tudod mit bakker, inkább öld meg magad!

 

 

De ha egyeseknek nem tetszik az emo, akkor miért foglalkoznak vele??? Valamint megjegyezném, hogy nekünk nincs bajuk senkivel sem, de ha valaki ennyire megvet minket, azzal értelemszerűen mi sem lehetünk kedvesek. Pár antiemo viccet pedig magam is meg fotoshop –oltam:

5_emo_xx.jpg

emo_board_xx.jpg

emo_wc_xx.jpg

 

Remélem ezért nem köveztek meg. xD

Csak azt akarom kifejezni ezekkel hogy szidjanak csak minket, nem tesz semmit! Mi értelme is lenne lázadni ha nem lenne mi vagy kik ellen. Emok voltak, és lesznek is. Ezzel is csak a lázadásunk lesz erősebb.

 
 

 

Utolsó kép
Archívum

Naptár
<< Augusztus / 2019 >>

Statisztika

Most: 1
Összes: 17094
30 nap: 1205
24 óra: 41