Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SAJAT - YouTube csatornám

Úgy gondoltam hogy összedobok 1 csatornát, hogy ne csak beszéljek itt a zenékről, hanem példát is hozzak rájuk. Fontos hogy ez inkább az én ízlésemhez köthető (emo) számokat tartalmazza albumokba szedve. (Viszont bekerült 1-2 punk rock szám is közéjük.) Ettől még ígérem hogy a témához illő zenék lesznek előnyben. (Dubstep vagy Rep vagy egyéb ilyesmi zenéket pedig ne is keressetek, mert olykor már rühellem őket Dx)

Viszont annak is segíthet aki elakadt ezen a téren, és ezáltal nem kell keresgélnie. Így a feltöltött (és folyamatosan bővülő) jó pár órányi tartalom kellemes háttérzenét adhat a szobádnak, míg mást csinálsz (én is így szoktam.)

 

A csatornát pedig itt találjátok: https://www.youtube.com/channel/UCK9Pfz9jaBGEL-hrbtV7lXQ/videos

latvanyterv.png

Ez a csatornám képe (saját szerzemény.)

 

Most pedig mindenkinek figyelmébe ajánlanék egy igen hasznos honlapot, amivel bármilyen YouTube zenét / videót le tudtok tölteni, és ezt ennél egyszerűbben nem is lehet: http://peggo.co/

Nemes egyszerűséggel másoljátok be a fehér sávba kívánt videó linkjét, ezután katt alatta a „Record MP3” –ra, majd várj pár másodpercet, míg leszedi. Használjátok egészséggel. :)

 
 

 

Utolsó kép
Archívum

Naptár
<< Augusztus / 2019 >>

Statisztika

Most: 1
Összes: 22227
30 nap: 1264
24 óra: 38