Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tetőtől talpig

A szem a lélek tükre … Az arcunk elrejtésével főképp a szemekre, a tekintetünkre kerül a hangsúly. Amit csak elősegít a jellegzetes frizuránk, és a szemünk kiemelése egy kis festékkel. Ruházatban alapszín a fekete, ebbe ékelődnek bele a többi színek, de lényeg hogy az előző legyen többségben. Így igen fontos hogy 3 színnél ne legyen több az öltözetedben. (Ha csak nem vagy Saucy.)

 

A kinézetünk először a fiúknál majd a lányoknál alakult ki. De ez nem azt jelenti, hogy olyan nagy eltérések lennének. (Bár sokan mondják, hogy a kettő között nincs különbség.) Ezért azt szedtem össze, hogy inkább mi a jellemző:

1tablazat333.jpg

(Persze pl lányoknál a lehet eltérés a másik irányba, de az ellenkező eset ”kicsit” furcsa hatást kelthet xD)

 

Egy emonak általában rengeteg dolog szokta díszíteni a karját, és jellemző a hosszabb / rövidebb ujjatlan kesztyű, majd a fekete körömlakk, (fiúknál is). Cipők terén a Converse vagy ahhoz hasonló edzőcipők, láncok, bandás vagy emo jelképes pólók, és pengenyaklánc a sajátosságaink. Valamint a ferdén felrakott szegecses kockás övek. (Csak az egyik oldalt van befűzve.)

 

 

És hogy az egész milyen hatást kelt ?

Legjobb példa erre egy előítéletekkel még nem rendelkező kiskorú. Kb 10 éves lehettem mikor korházba mentünk, (csak látogatni). Én lent maradtam, majd kis idő után feltűnt 1 illető, aki ott ült a korház előtti korláton kicsit lehajtott fejjel. Mai szemmel nézve gyönyörű szőkésbarna haja volt fekete csíkokkal. Az arcát nem láttam, mert oldalt ült nekem. Először azt hittem hogy lány, majd rájöttem hogy nem. Nagyon szomorúnak tűnt, oda akartam menni, persze ehhez nem volt merszem se semmim. Minnél tovább néztem annál jobban elszomorított engem is, valahogy úgy éreztem hogy átérzek mindent amit ő érez. Csak azt kérdeztem magamban egymás után hogy ”miért??”.  És el akartam tűnni onnan amilyen hamar csak lehet. Úton hazafele sokat gondolkoztam, az is megfordult a fejemben hogy „ez biztos a fiúkat szereti” (ilyenről még nem is hallottam azelőtt), persze ez azonnal vissza is vontam hisz hogy mondhatok ilyen borzalmasat rá. Most azt gondolom hogy biztos valami közeli szerettét vesztette el. Ő volt az első emo akit láttam, most olyan 26 éves lehet, (ha még él.)

– Ez az érzés mára általánossá vált bennem.

3_1.jpg3_2.jpg

3_3.jpg

3_4.jpg

3_5.jpg3_6.jpg

3_7.jpg

 
 

 

Utolsó kép
Archívum

Naptár
<< Augusztus / 2019 >>

Statisztika

Most: 1
Összes: 43491
30 nap: 665
24 óra: 27